Keuken

Bij Tijn Akersloot bieden we een fijne werkomgeving waar je deel uitmaakt van een enthousiast keukenteam! Of je nu al ervaring hebt in de keuken of juist wilt leren, bij ons ben je van harte welkom. 

Hieronder een aantal voordelen van werken in de keuken bij Tijn:

  • We hebben diverse functies beschikbaar in de keuken (part-time & full-time), zoals chefs, keukenhulpen, pizzabakkers en afwassers  We bespreken graag met jou welke rol het beste bij je past!
  • Tijdens een kennismakingsgesprek en een betaalde proefdag krijg je de kans om ons team te leren kennen en te ervaren hoe het is om in onze keuken te werken 
  • Bij Tijn bieden we je de mogelijkheid om door te groeien in de keuken en mee te denken over onze kaart.
  • Tijn is 365 dagen per jaar de hele dag geopend waardoor we je flexibiel kunnen indelen en je het hele jaar door werkzekerheid hebt  
  • Bij Tijn verwisselen we vaak van kaart en organiseren we veel evenementen. Hierdoor is jou werk in onze keuken altijd afwisselend en verveelt het nooit!

Klinkt dit als iets voor jou? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter. Wij zullen daarna contact met jou opnemen voor een kennismakingsgesprekje en rondleiding in de onze keuken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!