Tijn Afhuren


Onze strandtent inclusief personeel,  terrassen en buiten bars zijn volledige af te huren voor groepsgrotes vanaf 250 tot 2000 mensen. Tijn werkt jaarlijks samen met grote bedrijven voor allerlei soorten events waardoor wij veel ervaring hebben en ook jou graag verder helpen. 

Offerte Aanvragen


De voordelen van Tijn als plek voor jouw zakelijke event:

  • Tijn is een geschikte locatie voor grote bedrijfsfeesten en personeelsdagen, lezingen, bijeenkomsten en congressen 
  • Persoonlijk bezoek mogelijk om onze locatie te verkennen en in real life je event te bespreken met ons 
  • Sinds 1965 helpen wij bedrijven grote evenementen geven waarbij Tijn uniek is in persoonlijke event begeleiding, bediening en catering 
  • Op loopafstand is een groot parkeer terrein + wij bieden de optie voor deur to deur shuttle service per bus voor grotere groepen 

Al sinds 1965 helpen wij, met veel plezier en succes, bedrijven grote evenementen aan het strand te organiseren. Grote multinationals uit heel Nederland, waaronder Rituals, organiseren unieke en uiteelopende events bij Tijn.  Lees hieronder wat onze gasten zeggen: 

Reviews


Parkeren & OV
Op 1 minuut lopen van Tijn bevindt zich parkeer terrein De Zuid, dat plek biedt aan 1750 auto's. Hiernaast ligt Tijn op loopafstand van het Station en is dus met het OV ook goed bereikbaar.Meer informatie? Vraag binnen enkele minuten een persoonlijke en vrijblijvend offerte aan via onderstaande knop.

Liever iemand spreken? Bel ons op 023 571 2547

Offerte Aanvragen