Vergaderen


Tijn biedt een inspirerende vergaderlocatie aan zee. Wanneer je met een compact team een dagje wilt brainstormen of juist het groots wilt aanpakken tijdens de lancering van een nieuw product of een jaarlijkse vergadering van je bedrijf.

De zuidzijde van ons strandpaviljoen is volledig af te sluiten van de rest van ons paviljoen en biedt ruimte tot max. 80 zittende personen en tot wel 150 personen staand. Voor groepen tot 20 personen hebben wij een compacte vergaderzaal welke ideaal is voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Voor lezingen of presentaties bieden we 50 zitplaatsen in theatervorm voor een tv scherm aan. Voor groterer groepen zal het een staande presentatie worden. We bespreken graag met u de mogelijkheden en werken dan ook nauw samen met onze audiovisueel partner Ferocius.  
(Audiovisueel)

De zuidzaal heeft een eigen bar, ingang en terras en vanaf uw stoel heeft u uitzicht op zee en strand. U heeft beschikking over alle faciliteiten en wij voorzien uw groep daarbij van goed eten en lekkere dranken.

U kunt kiezen voor een geheel verzorgd drank- en luncharrangement tijdens uw vergadering. Groepen tot 10 personen kunnen ook plaatsnemen in ons restaurant voor een lunch of diner a la carte.Offerte aanvragen

Bent u ge├»nteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan ook.