Vergaderen


Tijn biedt een inspirerende vergaderlocatie aan zee. Wanneer je met een compact team een dagje wilt brainstormen of juist het groots wilt aanpakken tijdens de lancering van een nieuw product of een jaarlijkse vergadering van je bedrijf.

De zuidzijde van ons strandpaviljoen is volledig af te sluiten van de rest van ons paviljoen en biedt ruimte tot max. 80 zittende personen en tot wel 150 personen staand. Voor groepen tot 16 personen hebben wij een compacte priv├ęruimte welke ideaal is voor bijvoorbeeld vergaderingen.

De ruimte heeft een eigen bar, ingang en terras en vanaf uw stoel heeft u uitzicht op zee en strand. U heeft beschikking over alle faciliteiten en wij voorzien uw groep daarbij van goed eten en lekkere dranken.

U kunt kiezen voor een geheel verzorgd drank- en luncharrangement tijdens uw vergadering. Groepen tot 8 personen kunnen ook plaatsnemen in ons restaurant voor een lunch of diner a la carte.Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl met een belverzoek is ook mogelijk.