Over Tijn

Het Paviljoen

Van zwembroek tot winterjas: Tijn Akersloot is een permanent strandpaviljoen. Dat betekent dat we het hele jaar rond, weer of geen weer, geopend zijn. Veel ramen, grote schuifdeuren en brede terrassen zorgen ervoor dat je overal uitzicht hebt op zee. Als het weer het toelaat zetten we de voorkant helemaal open en gaat restaurant naadloos over in buitenruimte. Op onze terrassen kun je lekker uit de wind lunchen of dineren, aan tafels of op loungebanken. Of kies voor een comfortabel strandbedje of luie hangmat in onze ‘bak’. Wordt het te fris buiten? Schuif dan aan bij de open haard voor een warme choco of een kom soep.

Feestlocatie

Tijn Akersloot is al jaren een hotspot als evenementenlocatie. Door middel van schuifdeuren kunnen we ons strandpaviljoen makkelijk opdelen en op die manier grote en kleine gezelschappen ontvangen. Vergaderingen, personeelsfeesten, verjaardagen, recepties: we verzorgen zowel particuliere feesten & partijen als zakelijke evenementen.

Trouwen in Zandvoort

Tijn Akersloot is bovendien een officiële trouwlocatie. Je kunt dus bij ons trouwen – en daarna de taart aansnijden, dineren of zelfs je hele bruiloft vieren.