Bereikbaarheid en Parkeren

Parkeren

Rondom onze strandtent zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar mocht je per auto richting Tijn afreizen. Op 1 minuut lopen van Tijn bevindt zich parkeer terrein De Zuid. Dit is het grootste parkeer terrein van Zandvoort en biedt plek aan maar liefst 1750 auto's tegen een vast uurtarief. 

Dichterbij zijn de parkeerplekken direct aan de boulevard. Ook hier kun je voor je bezoek aan Tijn rechstreeks parkeren tegen een vast uurtarief. 

knop met klik hier voor actuele prijzen

OV-verbinding

Vanuit Amsterdam en via Haarlem rijden er het hele jaar door rechtstreeks treinen naar station Zandvoort. Ook per bus is het station van Zandvoort vanuit diverse plekken goed te bereiken. Via een mooie wandeling over de boulevard of over het strand, loop je vanuit hier in een kleine 20 minuten naar Tijn. 

knop met klik om je reis te plannen

Bus shuttles  

Grotere groepen kunnen wij voorzien van deur tot deur haal en breng service. Op deze manier kunnen wij u vanuit alle locaties in Nederland naar Tijn vervoeren en wordt je rechtstreeks aan het strand bij Tijn afgezet. Graag overleggen wij met u de mogelijkheden.