Locatie & Route

Het strandpaviljoen van Tijn Akersloot ligt op de zuidelijkste punt van Zandvoort. Hier eindigt de boulevard en de bebouwing en begint het natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Even verderop liggen de laatste strandtenten en begint het ongerepte strand.

Route vanuit Haarlem naar Zandvoort

Zandvoort is vanuit Haarlem eenvoudig met de auto te bereiken via twee grote toegangswegen: de Zandvoortselaan (N201, vanuit de richtingen Haarlem-Zuid, Heemstede en Aerdenhout) en de Zeeweg (N200, vanaf Haarlem-Centrum en Noord, Overveen, Bloemendaal en Bloemendaal aan Zee). Voor Tijn Akersloot volg je de borden ‘Strand-Zuid’ naar de Boulevard Paulus Loot. De voorlaatste strandopgang aan de boulevard leidt naar Tijn. Er zijn in de directe omgeving voldoende mogelijkheden voor (betaald) parkeren.

OV naar Zandvoort

Vanuit Amsterdam en Haarlem rijden er de hele dag door treinen naar Zandvoort. Het treinstation ligt in het centrum van Zandvoort. Vanaf hier is het ongeveer twintig minuten wandelen naar Tijn Akersloot, via de boulevard of over het strand. Het Zandvoortste busstation en de dichtstbijzijnde bushalten liggen op minimaal twintig minuten loopafstand van Tijn Akersloot. Meer informatie omtrent vertrek- en aankomstijden van treinen en bussen vind je op de website van 9292ov.

Parkeren

Direct aan zee zijn er voldoende mogelijkheden voor betaald parkeren. Je kunt je auto langs de boulevard parkeren of op parkeerterrein De Zuid. Parkeerterrein de Zuid ligt op 2 minuten loopafstand van Tijn Akersloot. Je rijdt naar binnen, trekt een kaartje en na je strandbezoek reken je af. Klik hier voor de actuele tarieven. Meer informatie over parkeermogelijkheden en tarieven in Zandvoort is te vinden op de website van de Gemeente Zandvoort.