Huwelijk - Trouwen in Zandvoort

Trouwen aan zee

Trouwen op het strand in Zandvoort aan zee! Als strandlocatie en officiële trouwlocatie is Tijn Akersloot één van de mooiste trouwlocaties van Noord-Holland. Het hele jaar door kun je bij ons trouwen met de zee en het strand als je decor. In een ongedwongen, relaxte setting, samen met je familie en vrienden.

Trouwen aan zee bij Tijn Akersloot - beach club in Zandvoort

Goed geregeld

We begrijpen hoe belangrijk het is dat deze dag perfect verloopt en dat je je bruiloft kunt vieren op de manier die jij wenst. Wil je het klein en intiem houden of wil je liever groots uitpakken met een spectaculair feest? Bij Tijn leveren we je de omgeving, de faciliteiten én natuurlijk de catering om er een onvergetelijke dag van te maken.

Wat kunnen we je bieden:

  • officiële trouwlocatie in Zandvoort aan zee
  • unieke locatie voor een bruiloft aan het strand
  • gastvrije ontvangst, vakkundige en vriendelijke medewerkers
  • één ervaren contactpersoon in de aanloop naar jullie huwelijk
  • passende, kwalitatieve en betaalbare catering
  • makkelijk bereikbaar en goede parkeermogelijkheden

Jullie eigen zaal

De zuidzijde van ons paviljoen is volledig af te sluiten van de rest van het restaurant, heeft een eigen entree voor jullie gasten en een aparte bar. Het naastgelegen terras (richting het zonnige zuidwesten!) hoort erbij, met heerlijke loungebankjes en tafels, ook ideaal voor het diner. ’s De opstelling voor de dinertafels of voor het feest bespreken we vooraf, net zoals de decoratie of een photobooth zodat jullie de zaal naar eigen idee kunnen inrichten!

De ceremonie

De ceremonie kan plaatsvinden op het zijterras of ligweide met zitplek voor ongeveer 50 gasten. Indien het minder goed weer is vindt de ceremonie plaats in de Zuidzaal. Bij een grote groep gasten bij de ceremonie overleggen we graag de mogelijkheden. 

Na de ceremonie staan we klaar met een feestelijk glas Cava voor de toost!

Trouwen aan zee bij Tijn Akersloot - beach club in Zandvoort

Diner

Geniet van al het lekkers dat Tijn te bieden heeft! Onze chefs staan klaar in de keuken of achter de prive BBQ om jullie huwelijksdiner te bereiden. Tijn werkt samen met de beste leveranciers.

Een drie-gangenmenu samengesteld uit de lekkerste gerechten vanaf de kaart vanaf 38,00. 
Zomerse favoriet is natuurlijk de BBQ, lekker ongedwongen buiten eten vanaf 39,50 

Trouwen aan zee bij Tijn Akersloot - beach club in Zandvoort
Trouwen aan zee bij Tijn Akersloot - beach club in Zandvoort
Trouwen aan zee bij Tijn Akersloot - beach club in Zandvoort

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan ook.