Vergaderen

Een keer ergens anders vergaderen? Op zoek naar een bijzondere plek voor een bijeenkomst? Tijn Akersloot biedt een inspirerende vergaderlocatie in Zandvoort aan zee. De zuidzijde van ons strandpaviljoen is volledig af te sluiten van de rest van ons paviljoen en biedt ruimte aan 4 tot maximaal 80 zittende personen. Voor een presentatie hebben we 50 zitplaatsen voor een scherm. 

De Zuidzaal heeft een aparte bar en een eigen ingang met terras. Vanaf uw vergaderstoel heeft u natuurlijk uitzicht op zee en strand. U heeft de beschikking tot een Flipover en TV met HDMI kabel, en we voorzien u daarbij van goed eten en lekkere dranken.

U kunt kiezen voor een geheel verzorgd drank- en luncharrangement tijdens uw vergadering, of u kunt plaatsnemen in ons restaurant voor een lunch a la carte.

Vergaderlocatie van Tijn Akersloot - beach club in Zandvoort

Presentatie

Heeft u jaarcijfers te presenteren of zoekt u een geschikte en bijzondere locatie voor de presentatie van een nieuw product? Bij Tijn Akersloot hebben we alle ruimte om u en uw gezelschap te ontvangen. Een deel van ons strandpaviljoen is eenvoudig af te sluiten en daarmee creëren we de mogelijkheid om groepen tot 50 personen op te vangen. Uw presentatie- of vergaderzaal heeft een eigen entree, bar en terras en natuurlijk uitzicht op zee en strand. We kunnen uw gasten voorzien van alle soorten eten en drinken, van champagne met amuses tot een groot diner of BBQ. Is er tussen de bedrijven door tijd om de benen te strekken? Laten we aan onze partners de mogelijkheden vragen voor activiteiten

Vergaderen bij Tijn Akersloot

Heeft u interesse om te vergaderen bij Tijn of wilt u graag onze vergaderzaal boeken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan uiteraard ook. 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan ook.