Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest of evenement aan zee organiseren kan uitstekend bij Tijn Akersloot. De zuidzijde van ons paviljoen is volledig af te sluiten van de rest van ons restaurant. Daarmee zijn we in staat groepen van 4 tot 150 personen te ontvangen. Elke ruimte heeft een eigen entree en terras. We verzorgen uw gasten natuurlijk goed met fijn eten en lekkere dranken. Wilt u verschillende rondes met hapjes of schuift u liever met uw team aan voor een diner of BBQ? Onze chefs weten raad met uw wensen en omstandigheden en maken een passend menu. En vergeet tenslotte onze mogelijkheden voor activiteiten op het strand niet om van uw bedrijfsfeest een levendig evenement te maken.

Uw bedrijfsfeest bij Tijn

Heeft u interesse om uw bedrijfsfeest bij Tijn Akersloot te vieren? Vraag vrijblijvend een offerte aan door hieronder uw gegevens achter te laten. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan ook.

Offerte aanvragen

Bent u ge├»nteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan ook.