Zakelijk

Kerst bij Tijn

Vier Kerst in Zandvoort aan zee samen met collega’s, relaties of medewerkers tijdens een goed diner of een winterse borrel bij Tijn Akersloot!

Wij kijken uit naar de heerlijke knusse winteravonden in december, waar we het binnen lekker warm hebben en buiten extra sfeer maken met onze vuurkorven. Tijd voor warme gluhwein, en marshmellows roosteren bij het vuur!

Winter BBQ va 28 pp  (va 25 personen)

Een BBQ in de winter? Jazeker! Onze chef verzorgt heerlijke BBQ gerechten en op het terras zetten we de vuurkorven aan. Binnen maken we het lekker warm en bij het ontvangst serveren we een glas prosecco of een lekkere cocktail.

Shared dinner va 32,50 pp (va 25 personen)

Overheerlijke gerechten op tafel om te delen met elkaar. Ons gedeelde diner heeft een Italiaans tintje met vooraf onder andere Vitello Tonnato en Caprese salade.
Op tafel komen heerlijke hoofdgerechten zoals vissttoof, kip met citroen en salie, en ravioli. En als dessert een feestelijke scroppino!

3 gangen Diner (tot 50 personen)

Uiteraard hebben we ook een heerlijk twee-of drie gangen menu samengesteld uit de lekkerste gerechten vanaf de kaart.

Kerstborrel

Kom in de donkere decembermaand na het werk borrelen bij Tijn. We serveren de lekkerste hapjes en maken het binnen en buiten extra gezellig. Bij binnenkomst een feestelijke prosecco of een heerlijke cocktail zoals onze Dark ’n Stormy winterse cocktail, of een warme gluhwein!
Ook aan kinderen is gedacht, zij kunnen lekker marshmellows roosteren bij het vuur buiten, met warme chocomel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, of stuur een mailtje naar events@tijnakersloot.nl voor meer informatie!