Algemeen

Bedrijfsfeest, teambuilding, vergadering, presentatie: weinig plaatsen zijn zo inspirerend en ontspannend tegelijk als het strand en de zee. Vergaderen aan zee is verfrissend, en met het team activiteiten op het strand doen werkt ronduit verbindend. Een dag de hei op? Kies eens voor een dag naar zee!

Bijzondere locatie voor bedrijfsevenementen

Bij Tijn Akersloot geven we uw bedrijf de gelegenheid om op een unieke locatie in Zandvoort evenementen te organiseren. Van kleine vergaderingen tot grote bedrijfsfeesten: we bieden de faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Ons paviljoen is eenvoudig op te delen in verschillende ruimten waar we tot 150 gasten kunnen ontvangen. Elke ruimte heeft een eigen ingang, terras en uitzicht op zee. Daarbij regelen we natuurlijk ook het eten en drinken. We bieden uitstekende, betaalbare catering op maat en we serveren het waar en wanneer u dat wilt. Een simpel ontbijt of een uitgebreide lunch tijdens het vergaderen? Of schuift het hele team na afloop van uw seminar aan bij de BBQ? Alles is mogelijk. Tenslotte kunnen we voor uw bedrijfsfeest of teamuitje ook originele activiteiten op het strand verzorgen. Wij werken daarbij met partners die gespecialiseerd zijn in teambuilding.

De voordelen van uw bedrijfsevenement bij Tijn

+ unieke locatie voor uw bedrijfsfeest in Zandvoort aan zee
+ inspirerende vergaderlocatie
+ zaalverhuur voor presentaties en seminars
+ origineel bedrijfsuitje aan het strand
+ teambuilding aan zee
+ outdoor activiteiten
+ passende, kwalitatieve en betaalbare catering
+ gastvrije ontvangst, vakkundige en vriendelijke medewerkers
+ vergaderruimte / feestzaal met eigen ingang en terras
+ makkelijk bereikbaar en parkeermogelijkheden voor de deur

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl kan uiteraard ook, of bel met 023 5712547.

Offerte Aanvragen