Sport en Spel

Ukelele

Bij Tijn Akersloot wordt 1 keer per maand een ukelele-workshop gegeven! Hoe leuk om binnen 2 uur een nieuwe instrument te leren bespelen!
In deze basisworkshop leren we iedereen de basis van de ukelele, een schitterend snaarinstrument met 4 snaren. Binnen twee uur spelen we met elkaar een (leuk) nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. We leren je stap voor stap de basis daarna kun je zelf verder leren met online filmpjes, zonder dat je nooit echt op les hoeft.

Tijdens de workshop speel je op de mooiste handgemaakte ukeleles en kun je afwisselen tussen een sopraan, concert of tenor ukelele om uit te vinden wat je het lekkerst vindt spelen. Na afloop is de kans groot dat je je uke niet meer wil loslaten, zo verslavend kan het zijn!
Alle ukeleles zijn aan het einde van de workshop ook te koop, met eventueel ook de bijbehorende accessoires en benodigdheden, maar boven alles staat de fun iets nieuws te leren!

Op onze website www.uked.nl vind je al onze workshops. Kijk voor de mogelijkheden, data, locaties, tijden en reserveer. Dan houden we een plek voor je vrij, je uke gestemd en doe jij jezelf een groot plezier!