Werken bij Tijn

Wil je graag op het strand werken?
Bij Tijn Akersloot kunnen we altijd gemotiveerde medewerkers gebruiken. Heb je interesse, stuur dan een mail met je CV en motivatie naar werken@tijnakersloot.nl.

 

Winter 2018 SOUSCHEF

Voor het keukenteam van de Tijn Akersloot zoeken we naar een Sous-chef.
Voor deze functie is er dus nog voldoende ruimte voor leren en ontwikkeling, maar de basiskennis en de basistechnieken moeten paraat zijn. Ons keukenteam bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Ons team weet wat hard werken is en ze zullen ook van jou het extra stapje verwachten als het lekker druk is in de zaak.

Samen met de medewerkers van de bediening zorgt het keukenteam weer voor topprestaties. Onze keuken maakt eenvoudige gerechten, maar de producten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Er wordt dus niet uit pakjes gekookt, maar alleen vers. Zelfs onze taarten worden zelf gemaakt. Het werken met mooie producten zoals vlees van de Lindenhoff en vis van Van As, samen met de kennis en vaardigheden van ons team zorgen voor een prachtig eindproduct waar iedere dag weer vele gasten van genieten.

Denk je dat jij past in ons team? En ben je niet bang voor even lekker gas geven in de keuken? Sta je aan het begin van je carrière in de keuken? En wil je ook nog wat leren? Stuur dan je CV en motivatie naar ons toe via werken@tijnakersloot.nl

Soort dienstverband: Voltijd
Per direct (1 december 2017)

 

Zomer 2017:

Bediening

runners vanaf 16 jaar; je brengt de drankjes en eten rond, en bent vriendelijk en open naar de gasten toe. Na de nodige ervaring kun je doorgroeien naar de bediening. De perfecte zomerbaan aan het strand en ideaal om ervaring in de horeca op te doen!

Bediening:
zowel full time al parttime hebben we beschikbaarheid voor ervaren bedieningsmedewerkers.
Ook zijn we op zoek naar barmedewerkers.

Keuken

BBQ chef:
tijdens de zomermaanden staat onze a la carte BBQ aan.  Diverse hoofdgerechten worden hierop bereid en er staat een uitgebreide saladebar. Je staat op het terras en hebt veel contact met de gasten terwijl je de bestelling grillt op de BBQ.

Keukenmedewerkers:
ter versterking van ons keukenteam zoeken we ervaren personen die van flink doorwerken houden.

 

Reserveer nu