Over Tijn

Locatie & Route

Het strandpaviljoen van Tijn Akersloot ligt op de zuidelijkste punt van Zandvoort. Hier eindigt de boulevard en de bebouwing en begint het natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Even verderop liggen de laatste strandtenten en begint het ongerepte strand.

Het strand in Zandvoort

Het strand rondom Tijn Akersloot is breed en je vindt hier dan ook alle ruimte voor sport en spel en ontspanning. Lekker uitwaaien tijdens een lange strandwandeling bijvoorbeeld, of zonnebaden op een strandbedje met parasol (reserveren mogelijk!). Zin in een activiteit? Vanaf april tot september kun je vrij gebruik maken van onze beachvolleybal- velden Bij Tijn organiseren we bovendien, in samenwerking met partners, sportieve activiteiten voor bedrijfsuitjes en particuliere evenementen.

Route vanuit Haarlem naar Zandvoort

Zandvoort is vanuit Haarlem eenvoudig met de auto te bereiken via twee grote toegangswegen: de Zandvoortselaan (N201, vanuit de richtingen Haarlem-Zuid, Heemstede en Aerdenhout) en de Zeeweg (N200, vanaf Haarlem-Centrum en Noord, Overveen, Bloemendaal en Bloemendaal aan Zee). Voor Tijn Akersloot volg je de borden ‘Strand-Zuid’ naar de Boulevard Paulus Loot. De voorlaatste strandopgang aan de boulevard leidt naar Tijn. Er zijn in de directe omgeving voldoende mogelijkheden voor (betaald) parkeren.

OV naar Zandvoort

Vanuit Amsterdam en Haarlem rijden er de hele dag door treinen naar Zandvoort. Het treinstation ligt in het centrum van Zandvoort. Vanaf hier is het ongeveer twintig minuten wandelen naar Tijn Akersloot, via de boulevard of over het strand. Er rijden bovendien diverse bussen uit Haarlem en omstreken richting Zandvoort. Het Zandvoortste busstation en de dichtstbijzijnde bushalten liggen op minimaal twintig minuten loopafstand van Tijn Akersloot. Meer informatie omtrent vertrek- en aankomstijden van treinen en bussen vind je op de website van 9292ov.