Over Tijn

Aan het eind van de Zandvoortse boulevard ligt strandpaviljoen Tijn Akersloot. Favoriet bij locals, surfies en foodies, en één van de eerste vaste strandtenten van Zandvoort. Bij Tijn kun je het hele jaar door genieten van een relaxte sfeer, goed eten en natuurlijk het strand. Ga lekker zitten op het terras en kijk naar de surfers en suppers, doe mee met een rondje beachvolleybal of yoga of laat de zon het werk doen en strek je uit op een strandbedje.

Restaurant

Ons restaurant is het hele jaar door geopend vanaf 09:00 en vanaf de ochtend tot middernacht serveren we hier een mix van de beste gerechten en bites uit deze wereld. We maken alles zelf en creëren ons menu met respect voor vers, bio en duurzaam. Behalve à la carte dineren kun je bij Tijn op mooie dagen ook aanschuiven voor onze BBQ, of een lekker broodje bestellen aan onze buitenbar.

Feestlocatie

Tijn Akersloot bestaat al heel wat jaren en inmiddels weten zowel particulieren als bedrijven ons te vinden als dé feestlocatie voor events. Huwelijksrecepties, jubileumfeesten, teamuitjes, vergaderingen: voor elk feest en evenement kun je ons inschakelen. Ons paviljoen is eenvoudig op te delen in verschillende ruimten waar we zowel kleine gezelschappen als grote groepen kunnen ontvangen. Voor feesten en voor zakelijke bijeenkomsten verzorgen we bovendien catering op maat, van walking dinner tot BBQ. En we bieden daarnaast de mogelijkheid van activiteiten op het strand.

Reserveer nu