Welkom bij Tijn 

 

Tijn is hele jaar rond open van 9.00 uur tot 00.00 uur. Wegens de huidige maatregelen is onze sluitingstijd tijdelijk aangepast naar 17.00 uur. Tot 16.00 uur is onze keuken open en tot 17.00 uur kan take away worden besteld. We hebben een heerlijk all day menu samengesteld, waarbij je nu ook overdag kan genieten van onze avond specials. Daarnaast zijn we hard aan het klussen aan onze buitenbar om er net zoals vorig jaar, ook buiten weer een feest van te maken.


Kerst vieren bij Tijn? 
4 gangen kerstmenu 


Over Tijn  

Tijn leent zich uitstekend voor bruiloften, jubileumfeesten, teamuitjes en vergaderingen. U kunt onze Zuidzaal (tot 150 personen) of onze Vergaderzaal (tot 25 personen) huren. Bij uitzondering en tijdens de formule 1, is het gehele strandpaviljoen exclusief te huren.

Voor feesten en zakelijke bijeenkomsten verzorgen we catering op maat. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten op het strand en op zee.

Feest bij Tijn


Vragen of belangstelling?

RESTAURANT AAN ZEE

Bij Tijn kunt u ontbijten, lunchen en dineren met een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Ook voor koffie en thee of een borrel bent u welkom. Voor groepen is er veel ruimte om samen te eten en of te borrelen. 

 Onze chefs koken met passie. Het resultaat is een gevarieerde menukaart met heerlijke ontbijt-, lunch- en dinergerechten en bites. Onze pizza's komen uit de houtoven en met mooi weer hebben we naast onze kaart een BBQ.

Menu 

Feest

Als feestlocatie aan zee is Tijn Akersloot een ideale plek voor een verjaardag, familiefeest, borrels en partijen. 

Voor kleinere groepen zijn gedeeltes van de ruimte te reserveren. Voor grote groepen is er een aparte zaal (tot 150 personen) met een eigen terras en strand. Deze zaal heeft een eigen ingang. Ook is er een kleine aparte zaal voor een diner (tot 20 personen) of feest (tot 35 personen)

Naast de standaard arrangementen is maatwerk mogelijk. Voorbeelden zijn de aankleding, een fotograaf, een photo booth, muziek en feestverlichting.

Ook zijn er volop mogelijkheden voor activiteiten op het strand en op zee.

Zakelijk

Voor uw bedrijfsfeest, vergadering, presentatie of uw dag met klanten, biedt het strand en de zee inspiratie en ontspanning. 

U kunt kiezen uit standaard arrangementen maar maatwerk is ook mogelijk op het vlak van inrichting, menu en activiteiten op het strand en zee. Wij werken daarbij met partners die gespecialiseerd zijn in teambuilding.

Ons paviljoen is eenvoudig op te delen in verschillende ruimten waar we tot 150 gasten kunnen ontvangen. Ook is er een kleine zaal tot 20 personen die te huur is voor vergaderingen.

Elke ruimte heeft een eigen ingang, terras en uitzicht op zee. 

Tijdens de formule 1 2022 van 1 tot 4 september, is het hele paviljoen te huur.

Offerte aanvragen

Bent u ge├»nteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl met een belverzoek is ook mogelijk.

Vraag een offerte aan:

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.