Huwelijk - Trouwen in Zandvoort

Trouwen aan zee

Trouwen op het strand in Zandvoort aan zee! Als strandlocatie en officiële trouwlocatie is Tijn Akersloot één van de mooiste trouwlocaties van Noord-Holland. Het hele jaar door kun je bij ons trouwen met de zee en het strand als je decor. In een ongedwongen, relaxte setting, samen met je familie en vrienden.

Goed geregeld

We begrijpen hoe belangrijk het is dat deze dag perfect verloopt en dat je je bruiloft kunt vieren op de manier die jij wenst. Wil je het klein en intiem houden of wil je liever groots uitpakken met een spectaculair feest? Bij Tijn leveren we je de omgeving, de faciliteiten én natuurlijk de catering om er een onvergetelijke dag van te maken.

Wat kunnen we je bieden:

  • officiële trouwlocatie in Zandvoort aan zee
  • unieke locatie voor een bruiloft aan het strand
  • gastvrije ontvangst, vakkundige en vriendelijke medewerkers
  • één ervaren contactpersoon in de aanloop naar jullie huwelijk
  • passende, kwalitatieve en betaalbare catering
  • makkelijk bereikbaar en goede parkeermogelijkheden
foto via Happyphotographer.nl

Jullie eigen zaal

De zuidzijde van ons paviljoen is volledig af te sluiten van de rest van het restaurant, heeft een eigen entree voor jullie gasten en een aparte bar. Het naastgelegen terras (richting het zonnige zuidwesten!) hoort erbij, met heerlijke loungebankjes en tafels, ook ideaal voor het diner. ’s Avonds mag natuurlijk lekker de vuurkorf aan! De opstelling voor de dinertafels of voor het feest bespreken we vooraf, net zoals de decoratie zodat jullie de zaal naar eigen idee kunnen inrichten!

De ceremonie

De ceremonie kan plaatsvinden op het zijterras met zitplek voor ongeveer 80 gasten. Indien het minder goed weer is vindt de ceremonie plaats in de Zuidzaal. Bij een grote groep gasten bij de ceremonie overleggen we graag de mogelijkheden. Het maximale aantal personen voor de ceremonie is bij ons 80 personen. Vraag ons naar de bijbehorende kosten en voorwaarden hiervoor.

Na de ceremonie staan we klaar met een feestelijk glas prosecco voor de toost!

foto via fotostudio Zandvoort

Diner

Geniet van al het lekkers dat Tijn te bieden heeft! Onze chefs staan klaar in de keuken of achter de BBQ om jullie huwelijksdiner te bereiden. Tijn werkt samen met de beste leveranciers.

Een drie-gangenmenu samengesteld uit de lekkerste gerechten vanaf de kaart vanaf 38,00. 
Zomerse favoriet is natuurlijk de BBQ, lekker ongedwongen buiten eten vanaf 39,50 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de mogelijkheden met ons doornemen? Vult u bij voorkeur het onderstaande aanvraagformulier in. Rechtstreeks mailen naar events@tijnakersloot.nl met een belverzoek is ook mogelijk.