Huwelijk – trouwen in Zandvoort

Trouwen in Zandvoort en je huwelijk aan zee vieren? Tijn Akersloot is behalve een bijzondere feestlocatie ook een officiële trouwlocatie. Wat is er mooier dan bij het geluid van de branding elkaar het jawoord geven en daarna met vrienden en familie aan te schuiven voor een diner of receptie?

Trouwen aan zee

Trouwen op het strand kan nu ook in Zandvoort aan zee! Als strandlocatie is Tijn Akersloot één van de mooiste trouwlocaties van Noord-Holland. Het hele jaar door kun je bij ons trouwen met de zee en het strand als je decor. In een ongedwongen, relaxte setting, samen met je familie en vrienden. Na de ceremonie kun je bovendien lekker aan zee blijven en je trouwfeest bij Tijn vieren.

Goed geregeld

We begrijpen hoe belangrijk het is dat deze dag perfect verloopt en dat je je bruiloft kunt vieren op de manier die jij wenst. Wil je het klein en intiem houden of wil je liever groots uitpakken met een spectaculair feest? Bij Tijn leveren we je de omgeving, de faciliteiten én natuurlijk de catering om er een onvergetelijke dag van te maken. Van bruidstaart en ijsjes voor de kids tot diner, BBQ of late night snacks.

Wat kunnen we je bieden:

+ officiële trouwlocatie in Zandvoort aan zee
+ unieke locatie voor een bruiloft aan het strand
+ privé zaal met eigen bar en terras
+ gastvrije ontvangst, vakkundige en vriendelijke medewerkers
+ één ervaren contactpersoon in de aanloop naar jullie huwelijk
+ passende, kwalitatieve en betaalbare catering
+ makkelijk bereikbaar en goede parkeermogelijkheden

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je weten wat we allemaal voor je kunnen organiseren? Laat hieronder je gegevens achter zodat we onze brochure kunnen sturen, of gelijk een offerte kunnen maken.  Mailen kan natuurlijk ook; events@tijnakersloot.nl, of bel met 023 5712547.

 

Offerte Aanvragen